1972. Poselství Ježíše ze dne 14. dubna 2022.

Nástroj: Glynda Linkous (USA), https://wingsofprophecy.blogspot.com/


PROTI MNĚ


Nepřítel zesílil své útoky, aby zkrátil tolik nespasených životů, kolik je jen v tomto času možné. [Pro padlé duchy] vytvořil úkoly chaosu, rozložení a odklonění, aby vytrhl mé lidi z jejich díla získávání duší v rámci mého posledního vzkříšení (teď i během celého znovuvzkříšení).

Mé děti, málo přemýšlíte o rozptylování ve vašem dni, neuvědomujete si moc vykoupení vašeho času, zatímco ještě můžete. Nepřítel vašich duší zná tuto moc a posílá zadání proti každé hodině vašeho dne, aby vás odradil od času modliteb, zejména za ztracené duše světa, aby vám zabránil být v mém Slovu, aby vám zabránil svědčit dalším lidem.

Pokaždé, když podlehnete rozptýlení, vítězí a vy mu pomáháte v jeho díle proti Mně. Přeji si, abyste si uvědomily tuto ztrátu pozornosti a zastavily ho v jeho úspěchu proti Mně.

Ježíš


1Petr 5, 8: Buďte střízliví! Buďte bdělí! Váš protivník, ďábel, obchází jako 'lev řvoucí' a hledá, koho by pohltil.

2Tim 3, 1-5 1: Věz, že v posledních dnech nastanou zlé časy.

2: Lidé budou sobečtí, chamtiví, chvástaví, domýšliví, budou se rouhat, nebudou poslouchat rodiče, budou nevděční, bezbožní,

3: bez lásky, nesmiřitelní, pomlouvační, nevázaní, hrubí, lhostejní k dobrému,

4: zrádní, bezhlaví, nadutí, budou mít raději rozkoš než Boha,

5: budou se tvářit jako zbožní, ale svým jednáním to budou popírat. Takových lidí se straň.

1Tim 4,1: Duch výslovně praví, že v posledních dobách někteří odpadnou od víry a přidrží se těch, kteří svádějí démonskými naukami,

Ef 4, 27: Nedopřejte místo ďáblu.

Iz 26, 3: Stvoření opírající se o tebe chráníš pokojem, pokojem, neboť v tebe doufá.





zpět