2013. 16. května 2022. Připomínka poselství Ježíše ze dne 27. července 2017.

Nástroj: Glynda Linkous (USA), https://wingsofprophecy.blogspot.com/


POTŘEBNÍ


Žádali jste Mě o probuzení, ale probuzení začíná v srdcích mého lidu. Žádali jste Mě o zázraky, ale hledáte ty, pro které chci zázraky vykonat? Toužím je dělat pro chudé, potřebné, pro ty, kteří jsou zcela bez naděje, abych se mohl stát jejich nadějí, jejich živitelem, jejich Jehovou-Jirehem.

Toužím vylít pokání do srdcí těch, které Satan spoutal v těchto uplynulých letech. Toužím propustit zajatce, které držel v temnotě.

Jestli chcete probuzení, mé děti, jděte a najděte ty, kterým chci pomoci, a budete ho mít.

Nenajdete ho na naleštěných lavicích pyšných lidí ani v srdcích těch, kteří odmítají dávat těm, kdo jsou v nouzi. Oživení nenajdete ve shromážděních těch, kdo odmítají odložit hřích, ani v těch, kdo tolerují ohavnosti, které jsem odsoudil. Nenajdete tam pokání a nenajdete tam ani probuzení ode Mne.

Kde jsou potřební, tam Mne najdete.

Ježíš


Iz 58, 8-11
8: Tehdy vyrazí jak jitřenka tvé světlo a rychle se zhojí tvá rána. Před tebou půjde tvá spravedlnost, za tebou se bude ubírat Hospodinova sláva.

9: Tehdy zavoláš a Hospodin odpoví, vykřikneš o pomoc a on se ozve: 'Tu jsem!' Odstraníš-li ze svého středu jho, hrozící prst a ničemná slova,

10: budeš-li štědrý k hladovému a nasytíš-li ztrápeného, vzejde ti v temnotě světlo a tvůj soumrak bude jak poledne."

11: Hospodin tě povede neustále, bude tě sytit i v krajinách vyprahlých, zdatnost dodá tvým kostem; budeš jako zahrada zavlažovaná, jako vodní zřídlo, jemuž se vody neztrácejí.

Lk 13, 15-17
15: Na to Pán odpověděl: "Pokrytci! Neodvazuje každý z vás v sobotu vola nebo osla od žlabu a nevede ho napájet?

16: A tato žena, dcera Abrahamova, kterou držel satan spoutanou po osmnáct let, neměla být vysvobozena z těchto pout v den sobotní?"

17: Těmito slovy byli všichni jeho protivníci zahanbeni, ale celý zástup se radoval nad podivuhodnými činy, které Ježíš konal.

Lk 4, 18-19
18: 'Duch Hospodinův jest nade mnou; proto mne pomazal, abych přinesl chudým radostnou zvěst; poslal mne, abych vyhlásil zajatcům propuštění a slepým navrácení zraku, abych propustil zdeptané na svobodu,

19: abych vyhlásil léto milosti Hospodinovy.'

Mk 8, 22-25
22: Přišli do Betsaidy. Přivedli k němu slepce a prosili jej, aby se ho dotkl.

23: I vzal toho slepého za ruku a vyvedl ho z vesnice; potřel mu slinou oči, vložil na něho ruce a ptal se ho: "Vidíš něco?"

24: On pozvedl oči a řekl: "Vidím lidi, vypadají jako stromy, a chodí."

25: Potom mu znovu položil ruce na oči; slepý prohlédl, byl uzdraven a viděl všecko zcela zřetelně.

Zj 2, 20-22
20: Ale to mám proti tobě, že trpíš ženu Jezábel, která se vydává za prorokyni a svým učením svádí moje služebníky ke smilstvu a k účasti na modlářských hostinách.

21: Dal jsem jí čas k pokání, ale ona se nechce odvrátit od svého smilstva.

22: Hle, sešlu na ni nemoc a do velikého soužení uvrhnu ty, kdo s ní cizoloží, jestliže se od jejích činů neodvrátí;

Př 21, 13:
13: Kdo před křikem nuzného si zacpe uši, bude také volat, a odpověď nedostane.




zpět