2176. Poselství Ježíše ze dne 27. září 2022.

Glynda Linkous (USA), https://wingsofprophecy.blogspot.com/


PŘITISKNĚTE SE KE MNĚ


V pondělí večer tohoto týdne jsem se snažila udělat si večerní práci a nemohla jsem se zbavit pocitu, že se na nás všechny chystá velký, velký smutek. Cítím to už několik dní, nepamatuji si, kdy to začalo. Nakonec přišly slzy a já se začala modlit. Pane, cítím, že přichází velký smutek, a chci se před ním schovat - chci před ním schovat své psy, chci před ním schovat své děti, a nemohu. Cítím, že se není kam schovat. Co máme dělat?

Přimknout se ke mně. Přimkněte se ke Mně jako nikdy předtím, protože na tom závisí váš život. Nebojte se, ať už uslyšíte, že se blíží cokoli, neboť každého z vás držím v bezpečí na dlani své mocné ruky. Přeji si, aby každý z vás pokračoval v práci, kterou jsem mu uložil, a to, co se děje, přenechal Mně. Už jsem viděl dolů na cestu, která je před vámi. Mnozí z vás nebudou na zemi, aby čelili věcem, o kterých slyšíte, že přicházejí, buďte klidní.

Mnohé zkoušky, kterým nyní čelíte, jsou nanejvýš důležité, protože vaše odpovědi rozhodují o tom, zda se vrátíte domů, nebo zůstanete déle a budete čelit dalším. Přeji si, abyste se soustředili na absolvování každé z těchto zkoušek.

Soustřeďte se na to, mé děti, a nenechejte se odradit od své práce pro mé království, neboť jste již téměř doma.

Ježíš


Joz 23, 8: Ale přimkněte se k Hospodinu, svému Bohu, jak jste činili dodnes.

De 10, 20: Hospodina, svého Boha, se budeš bát, jemu budeš sloužit, k němu se přimkneš a v jeho jménu budeš přísahat.

De 13, 4: Že z tvého středu vyšli muži ničemní a svádějí obyvatele města slovy: "Pojďme sloužit jiným bohům," které jste neznali.

De 11, 22: Jestliže budete bedlivě a cele dbát na toto přikázání, které vám přikazuji dodržovat, totiž abyste milovali Hospodina, svého Boha, chodili po všech jeho cestách a přimkli se k němu,

2Kr 18, 6: Přimkl se k Hospodinu, neodstoupil od něho, dbal na jeho přikázání, jak je Hospodin vydal Mojžíšovi.

Ž 63, 8: Že jsi mou pomocí býval, ve stínu křídel tvých plesám.

Joz 10, 25: Pak jim Jozue řekl: "Nebojte se a neděste, buďte rozhodní a udatní, neboť právě tak naloží Hospodin se všemi vašimi nepřáteli, proti nimž bojujete."

Rt 3, 11: Už se neboj, má dcero! Udělám pro tebe všechno, oč si říkáš. Všechen můj lid v bráně ví, že jsi žena znamenitá.

Joz 1, 9: Nepřikázal jsem ti snad: "Buď rozhodný a udatný, neměj strach a neděs se, neboť Hospodin, tvůj Bůh, bude s tebou všude, kam půjdeš?"

Iz 14, 13: A v srdci sis říkal: Vystoupím na nebesa, vyvýším svůj trůn nad Boží hvězdy, zasednu na Hoře setkávání na nejzazším Severu.

Ž 118, 6: Hospodin je při mně, nebojím se. Co by mi mohl udělat člověk?

Př 29, 25: Kdo se třese před lidmi, ten klade sobě léčku, kdo však doufá v Hospodina, má v něm svůj hrad.

Lk 8, 50: Ježíš to uslyšel a řekl: "Neboj se, jen věř a bude zachráněna."




zpět