2380. Poselství Ježíše ze dne10. března 2023.
Glynda Linkous (USA), https://wingsofprophecy.blogspot.com/


TOTO JE PODVOD


Včera večer jsem obdržela toto Slovo a zapomněla jsem je zveřejnit, protože jsem byla velmi zaneprázdněna.

Mé děti, v tomto čase uvidíte známky toho, že se vaše ekonomika zotavila. Občas budete dokonce v pokušení věřit, že nic špatného nepřichází.

To je však klam. Budete v pokušení cítit se bezstarostně, pokud jde o světovou ekonomiku, i když byste neměly.

To, co brzy s ekonomikou udělám, má přivést lidi se zatvrzelým srdcem ke Mně, aby ke Mně křičeli o pomoc. Kvůli tomu to bude kruté, ale to, co budou trpět, pokud nebudou ke Mně volat, je mnohem horší. Abych ty nejzatvrzelejší postavil do pozice, aby byli zaskočeni a mohli volat rychleji, musí se zdát, že je vše v pořádku.

Nepřeji si, aby mé vlastní děti věřily, že s ekonomikou je vše v pořádku, když tomu tak není. Těšte se z dobra, které přináší, ale vězte, že je to jen iluze, aby můj plán uspěl a přivedl tak ke Mně ztracené duše.

Mějte oči stále otevřené, děti, nenechejte se ukolébat blahobytem. Žijete v nejnebezpečnější době. Moji lidé jsou na Zemi nenáviděni a tato nenávist brzy vzroste.

Přesto se nebojte, neboť Já jsem mocný Bůh a dobře vás dokážu ochránit, dokud nenastane čas, abyste se vrátili ke Mně domů.

Ježíš


Zj 6, 5-6
5: Když Beránek rozlomil třetí pečeť, slyšel jsem, jak třetí z těch bytostí řekla: "Pojď!" A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy.

6: A z kruhu těch čtyř bytostí jsem slyšel hlas: "Za denní mzdu jen mírka pšenice, za denní mzdu tři mírky ječmene. Olej a víno však nech!"



zpět